måndag 25 november 2013

Piazollasjal i Alpacka från Madejas och Teetee

Nu har jag kommit in i en sjalperiod. Tycker det är så roligt att testa nya mönster på sjalar och ser jag ett garn så tänker jag hela tiden;  Tro vilken sjal jag kan göra i det där garnet! Mönstret till denna sjal hittade jag hos Garnfia som gjort det fina mönstret. Den heter Piazolla och mönstret hittar ni här. Min sjal är stickad i Alpacka så den är så mjuk och skön. Den melerade spetsen är stickad i Madejas Fin och och den enfärgade gröna delen är gjord i TeeTees Alpacka. Båda garnsorterna är härliga att sticka i och kan rekommenderas. Madeja garnet vet ni sen tidigare att jag gillar. Det har jag skrivit i tidigare inlägg. Titta gärna på de inläggen så får ni lite mer historia om garnet.
Sjalen går att bära på många sätt runt halsen. Den skulle säkert också vara snygg lite löst hängande runt axlarna utanpå en blus.

Här är garnet jag använt till min sjal.
 
Trevlig måndagskväll!

3 kommentarer:

 1. Så kul det måste vara att kunna sticka sina egna schalar och så fint sen. Jättefin är din schal. Ha en fin tisdag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Vad roligt att du tycker så. Det är inte så svårt som man tror att sticka. Himla avkopplande faktiskt.

   Ha det bra du också.

   Med vänlig hälsning Ann-Louise

   Radera