torsdag 18 april 2013

Massor med nya vårgarner från Marks & Kattens!

En stor leverans från Marks & Kattens med flera nya garnsorter har kommit till butiken i härliga färger. Titta, njut och beställ gärna. Jag har ingen riktig hemsida ännu men vill ni beställa något är det bara att ringa mig så skickar jag samma dag. Jag försöker ha bra priser på mina garn. Ofta billigare än andra butiker. Tveka inte utan ring mig på telefonnummer:
 073-091 84 40.

Syren

Detta är ett mjukt och skönt blandgarn i 50 % bomull och 50 % akryl till tröjor och heminredning. Finns i många härliga färger. Färgkartan samt mönster till detta garn kan ni se här. Nystanen ligger på 50 g = 145 m och stickas på stickor 4. Ett nystan kostar 27 kronor. Här kommer lite exempel på tröjor som kan stickas i detta garn. Mera mönster till detta garn hittar ni här.
 
Jättefin kofta stickad i Syren. 8 nystan går åt till en tröja i storlek M. Garnkostnad 216 kr.
En till kofta i Syren.
Jättefin barntröja i Syren. Garnåtgång 6 nystan i storlek 6 år. Garnkostnad 162 kr.
 

 
Madrid 
 
 Madrid är ett ljuvligt garn i 100 % akryl som passar bra till vår och sommarplgg. I och med att det bara är akryl blir ju garnet väldigt mjukt. Garnet finns i 6 olika melerade färger. Färgkartan samt mönster till detta garn hittar ni här. Färgkartan på Marks & Kattens hemsida visar 5 färger men garnet finns i ytterligare en färg som är gul-orange-grön. Nystanen ligger på 100 g = 260 m och stickas på stickor 3,5. Ett nystan kostar 60 kr. Mönster till detta garn hittar ni här. Lite inspirationsbilder får ni också av mig.
Barntröja stickad i det beigeblå melerade garnet. Garnåtgång 2 nystan i storlek 8 år. Garnkostnad 120 kr.
Fin och mjuk damtröja i Madrid med flätor. Garnåtgång 5 nystan i storlek M. Garnkostnad 300 kr.
 
 
Nu har ni fått lite nytt fint att titta på och inspireras av inför våren och sommaren. Kommer snart bilder på mera nya garner.
 
Ha det bra!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar