tisdag 20 mars 2012

Fame Trend Paljett!

Idag har jag fått hem det härliga garnet Fame Trend Paljett från Marks & Kattens i 4 härliga färger. Detta är ett tunnt garn med paljetter i garnet som man kan sticka härliga sommarsjalar av, mössor och koftor av.
Ett nystan är 100 gram och är ca 420 m. Det är 55 % ull, 38 % akryl och 7 % paljetter. Det kostar
119 kr nystanet. Jag har tagit hem garnet i följande 4 färger:
svart
vitt
ljusblåmelerat
grå
Denna sjalen är stickad i det ljusblåmelerade garnet. Mönstret finns i butiken.
Mönstret till denna sjal finns också i butiken.
Här är ett mönster på en mössa och en sjal. Detta mönster finns också i butiken.

Man kan också sticka annat av detta garn. Det här är bara några smakprov. Det är bara fantasin som sätter gränser. Välkomna till butiken för att känna och klämma på paljettgarnet.

söndag 18 mars 2012

Stängt för semester!

Butiken kommer att vara stängd från torsdag 22 mars - lördag 24 mars. Öppet igen som vanligt från onsdag 28 mars kl. 17.00. Jag ska ha semester och hela familjen ska till Lindvallen i Sälen och åka skidor och njuta av det fina vädret som utlovats.

Ha det bra!

fredag 2 mars 2012

Mars månads erbjudande!

Nu börjar jag med månadserbjudanden. Ett nytt månadserbjudande kommer att visas här på bloggen den första i varje månad. Till alla er som vill handla månadserbjudandet men inte bor i Mora så skickar jag det gärna. Ring 073-091 84 40 eller maila onakullans.tygochgarn@hotmail.se så skickar jag det ni vill köpa.

Mars månads erbjudande!
2 nystan Raggi garn från Järbo för 100 kr (ord. pris 59 kr per nystan). Garnet finns i butiken i 15 olika färger, både enfärgade och melerade.
Sockor i Raggi
Pippimössa i Raggi
Mer mönster i pippifärger
Dessa fina sjalar kan man sticka i Raggi eller i Naturgarn från Järbo. Naturgarnet finns i butiken i 4 olika färger, svart, naturvit, melerat grå/vit och melerat i rött
Sockor i Raggi
Randiga sockor
Dessa jättefina sockor är också stickade i Raggi

Alla dessa fina mönster kan ni hämta gratis här på Järbos hemsida