söndag 26 februari 2012

Annons i Annonsbladet idag 26/2!

Denna annons har jag med i Annonsbladet idag söndag 26/2. Fr o m mars månad kommer jag att ha "månadens erbjudande" och sedan kommer jag att ha ett nytt erbjudande varje månad. Jag kommer dock inte att ha en annons i en tidning varje månad utan jag kommer att lägga upp månadserbjudandena här på bloggen den första i varje ny månad. Så håll utkik!
Nu har jag lagt in ett bättre bild på annonsen.

 

lördag 25 februari 2012

Vårgardiner i härliga färger från Boel & Jan

Nu har vårens gardiner börjat komma in i butiken. I tidigare inlägg har jag visat hissgardiner och knytbandslängder som jag fått från Fondaco. Nu har även vårgardiner från Boel & Jan kommit i många härliga färger och mönster. Jag har knäppt kort på några av gardinerna som jag fått hem. Jag har inte hunnit fota alla metervarorna än men det kommer mer bilder så småningom.
Några av metervarorna
Ett lite kraftigare storblommigt tyg i skarpa härliga färger
Ett till tyg i skarpa klara färger. Detta är något tunnare än tyget på den förra bilden
Detta tyg är i vitt på vitt. Ett jättefint tyg till hissgardiner eller längder. Ett perfekt tyg för er som gillar shabby chic stilen i er inredning. Tyget gör sig inte riktigt rättvisa på bilden.
Här är ett tunnare sommartyg i voilé. Längder i detta tyg får ett mycket fint fall
Ytterligare ett tunnt sommartyg i voilé. Detta skulle också vara mycket fint till längder.


Det här var alltså bilder på några av de tyger som kommit till butiken. Kommer snart mer kort på fler gardiner.

Ha en härlig lördag i det soliga vädret!

torsdag 23 februari 2012

Pippitröja!

Så här fin blev pippitröjan som min mamma stickade. Den lilla gullungen på bilden som fick den fina tröjan är jag moster åt. Han tycker det är mycket roligt att vara mannekäng för moster så då lär jag passa på med kameran.
Tröjan är stickad i soft cotton från Coats. Ett rent bomullsgarn som är mjukt och skönt. I butiken finns material till både denna blåa varianten och den traditionella vita pippitröjan.

måndag 20 februari 2012

Vinnaren är dragen!!!

Nu är vinnaren av min  första tävling dragen. Det blev sammanlagt 75 lotter och den som hade turen med sig denna gången var Pysselkisen!

Grattis Pysselkisen!
Du vann stickkitet från Permin. Det finns i färgerna grön, rosa, vit och blå. Skriv en kommentar i detta inlägg eller maila mig vilken färg du vill ha och din adress så kommer vinsten med posten.

Hoppas att du kommer att tycka om vinsten.

Tack alla som ville vara med och tävla. Det var jätteskoj med så många fina kommentarer samt att jag även hittat till många av era fina bloggar. Detta har gett mersmak så håll koll på min blogg för det kommer att komma mer tävlingar.

PS. Jag kommer snart att börja med månadserbjudanden fr o m mars månad. DS